Søren Bo Køreskole

Din lokale køreskole
Søren Bo Køreskole er lille lokal køreskole på Lavendelvej i Høje Taastrup. Teoriundervisningen er billede/tavle baseret lærer undervisning og teoriholdene er små, 5-8 elever pr. hold, dette sikre at alle bliver hørt og følger undervisningen. Den praktiske undervisning i skolebilen i 1,5 time pr. gang. Skolebilen er en hvid Skoda Octavia, købt som ny i januar 2019. 

Køreskolen er medlem af Dansk Kørelærers Landsforbund.


Jeg startet som kørelærer i 2009, efter at havde gennemført kørelærer uddannelsen hos Danske Kørelærer skole i Brøndby.

Jeg blev kørelærer fordi jeg kan lide at arbejde med mennesker og ikke mindst følge udviklingen gemmen et kørekort forløb, fra at kunne lidt i en bil - til at blive god og ansvarsfuld billist. 

Inden tiden som kørelærer, sad jeg på kontor i en kundeservice funktion i en grafisk virksomhed, der leveret ydelser som printet og kuverteret for virksomheder, banker og fagforeninger mf..

Privat bor jeg i et parcelhus sammen med min kæreste i Høje Taastrup. Vores voksende børn er alle flyttet hjemmefra. Min sparsomme fritid bruges på bestyrelses arbejde i en motionscykel klub, og triller en  tur på racercyklen. I vinterhalvåret bliver det til en ishockey kamp eller to i Rødovre samt følger det Danske ishockey landshold til vm.

Har tidligere arbejdet for en af Københavns største køreskoler, men det nære og den personlige relation manglende.