Søren Bo Køreskole er lille lokal køreskole på Lavendelvej i Høje Taastrup. Teoriundervisningen er Live / tavle baseret lærer undervisning og teoriholdene er små, 5-8 elever pr. hold, hvilke sikre at alle bliver hørt og følger undervisningen. Den praktiske undervisning i skolebilen i 1,5 time pr. gang (2 lektioner). Skolebilen er en hvid Skoda Octavia, købt som ny i januar 2019.


Køreskolen er medlem af Dansk Kørelærers Landsforbund.

Jeg startet som kørelærer i 2009, efter at havde gennemført kørelærer uddannelsen hos Danske Kørelærer skole i Brøndby.

Jeg blev kørelærer fordi jeg kan lide at arbejde med mennesker og ikke mindst følge udviklingen gemmen et kørekort forløb, fra at kunne lidt i en bil - til at blive god og ansvarsfuld billist.

Inden tiden som kørelærer, sad jeg på kontor i en kundeservice funktion i en grafisk virksomhed, der leveret ydelser som printet og kuverteret for virksomheder, banker og fagforeninger mf..

Privat bor jeg i et parcelhus sammen med min kæreste i Høje Taastrup. Vores voksende børn er alle flyttet hjemmefra. Min sparsomme fritid bruges på  lidt arbejde i en motionscykel klub. I vinterhalvåret bliver det til en ishockey kamp eller to i Rødovre samt følger det Danske ishockey landshold til vm slutrunder.

Har tidligere arbejdet for en af Københavns største køreskoler, men det nære og den personlige relation manglende.

Hvorfor Søren Bo?

Personlig og loyal undervisning, rettet mod Dig, sådan at du bliver en ansvarlig billist. 

LAD DIT mål om kørekort - blive mit mål!

Find Søren Bo køreskole på Facebook: